sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Täytetyt grillimakkarat ja kesäinen grillisalaatti







Yllätä vieraasi täytetyillä makkaroilla. nämä ovat helppoja valmistaa ja täytteet voi
valita jokaisen ruokailijan mieltymyksien mukaan. Makkaraksi käy mikä tahansa
kuorellinen makkara, joten tämä käy myös "kasvis" syöjille.
Kylkeen vielä raikas grillisalaatti... nam nam!



1. Makkarat




Nämä ovat helppoja valmistaa,
valitse vain mieleisesi makkara ja
täytteet. Täytteet voivat olla mitä
tahansa. Itse käytin tällä kertaa
juustoja,
edamia ja auraa.








Koverra omenaporalla makkaraan
kolo täytteitä varten.
Samaa taktiikkaa
käytin myös täytettyihin perunoihin.












Jos käytät juustoa täytteenä,
on helpoin tapa kovertaa siitä omenaporalla samankokoisia
paloja. Palat mahtuvat
sellaisenaan suoraan makkaran sisään.











Täytä makkarat haluamillasi täytteillä ja ota leikkaamistasi makkaratangoista
pienet palat "tulpaksi" makkaran päihin.












Lopputulos näyttää suunnilleen tältä.












Paista makkaroita normaaliin tapaan grillissä, kunnes makkaran päistä alkaa
valumaan sulaa juustoa. Valmista tuli, nopeaa ja helppoa!



2. Grillisalaatti

Mittasuhteita tähän salaattiin on vaikea laittaa. Merkitsenkin vain käyttämäni
raaka-aineet suuntaa antavasti ja niiden tarkat määrät voit oman harkinnan
mukaan lisätä/vähentää.



1 pala  Keräkaali
1 pala  Sipuli
1 pala  Kurkku
1 pala  Paprika
1/2 prk Ananas
1 dl    Turkkilainen jogurtti
1 dl    Majoneesi
1 rkl   Omenaviinietikka
1 tl    Suola
1 tl    Mustapippuri
1 tl    Sokeri




Suikaloi tai kuutio kasvikset. Laita leikatut kasvikset, sekä muut aineet kulhoon.
Sekoita hyvin, tarkista maku. Kelmuta kulho ja laita jääkaappiin maustumaan
noin 1 tunniksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

laitahan viestiä!